GPS praćenje vozila

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

U današnje vreme pored obezbeđenja objekata alarmnim sistemima bitno je i obezbediti kvalitetnim alarmom automobil zbog mogućih raznih problema.

Alarmni sistem ATHOS je alarm nove generacije koji kombinuje nekoliko modernih tehnologija. Osim sigurnosne funkcije, alarm može da šalje SMS poruku radi upozorenja korisnika o potpunom pražnjenju akumulatora, obaveštenja o rukovanju vozilom ili da podseti da smo zaboravili zaključati vozilo.

Aktivira sirenu, šalje SMS poruku, poziva do 4 broja u slučaju alarma. Šalje informaciju o stanju vozila, njegovom statusu ili ispražnjenom akumulatoru. Može se proširiti bežičnim detektorima za zaštitu unutračnjosti ili okoline vozila. My Jablotron Cloud Server (BESPLATNO) i aplikacija za pametne mobilne telefone mogu se koristiti za proveru trenutne pozicije, istorijat rada vozila i druge informacije.

 

Uređaj CU-08 za GPS monitoring ali bez alarma sa naprednim funkcijama za praćenje koji može stalno da prikuplja, obrađuje podatke preko GSM mreže i šalje na Cloud server. Uređaj poseduje tzv. Panik taster za određivanje službenog putovanja ili privatnog. Također, ima mogućnost priključenja čitača beskontaktnih kartica (RFID) ili privezaka za određivanje vozača koji će trenutno voziti (99 vozača po vozilu). Trenutna pozicija vozila se može dobiti upitom preko SMS poruke ili preko servera internetom.

Poseduje mnoge funkcije: definisanje brojeva telefona vozača vozila, definisanje dozvoljene geografske zone i slanje SMS poruke u slučaju prekoračenja, definisanje maksimalno dozvoljenog vremena vožnje i slanje SMS poruke u slučaju prekoračenja, definisanje brojeva telefona koji će biti obavešteni u slučaju aktiviranja Panik tastera u vozilu, slanje SMS poruke sa šifrom uređaja i tekstom STATUS dobijete trenutno stanje uređaja i svih ulaznih i izlaznih signala, slanjem SMS poruke sa šifrom uređaja i tekstom GPS dobijete link sa trenutnom pozicijom vozila, a klikom na taj link dobijete prikaz vozila na google mapama, itd....

 

 


Ako imate bilo kakvih pitanja, ili su Vam potrebne dodatne informacije, molimo Vas da nas pozovete i uspostavimo kontakt.

Prijava na novosti

Kako nas pronaći

SEDIŠTE FIRME:
Petra Drapšina 2, 25000 Sombor, Srbija


office@neutrino.co.rs

064 94 55 940
service@neutrino.co.rs

Servis na terenuPošaljite nam poruku