Alarmni sistem Jablotron

JA-100

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Najnoviji hibridni alarmni sistem dizajniran da zaštiti stambene objekte, poslovne prostore sa mogućnošću dojave raznih potencijalnih rizika, provale, napada, problema sa zdravljem, poplave, curenja gasa, dima itd. Veoma razumljiv i jednostavan za upotrebu.

Ugradnjom alarma u stambeni ili poslovni objekat na određeni način se štedi novac jer se štiti od provala i pričinjavanja štete. Sa druge strane se i povećava vrednost objekta što može imati i određene prednosti kod prodaje takvih objekata.

Alarmni sistem JA-100 sistem u sebi integriše sve napredne funkcije alarmnog sistema sa rešenjima pametne kuće, sa mogućnošću kontrole sistema preko Android i iPhone aplikacija. Uvođenjem servisa Jablotron Cloud, ovim sistemom se može upravljati bilo kada i na bilo kom mestu. Veoma fleksibilan, prilagodljiv i pouzdan saveznik u svim bezbedonosnim aspektima što stvara sigurno i bezbedno okruženje za posao ili porodicu.

JA-100 je dizajniran za maksimalno 300 korisnika i može da se podeli u 15 odvojenih particija. Može da se priključi do 120 uređaja i do 32 višenamenska relejna programibilna izlaza za upravljanje. Da bi se uključio ili isključio alarm uvek je potrebna autorizacija sa strane korisnika. Sistem detektuje identitet korisnika i omogućava da upravlja sa onim delovima sistema za koje je pojedini korisnik ovlašten. Svi podaci od autorizacije korisnika, vremena, datuma, grešaka, bilo kakvih promena se snimaju i čuvaju u memoriji sistema neograničeno.

Alarmni sistem JA-100 sa raspoloživim mnogobrojnim elementima može da ostvaruje međusobnu vezu žičano, bežično ili kombinirano, ovisno o ulovima u objektu. Sa širokom paletom senzora i raznih izlaznih modula skoro da ne postoji situacija koja je ne rešiva. Za više informacija pozovite nas ili nam pišite putem emaila.

 

 

 

 


Ako imate bilo kakvih pitanja, ili su Vam potrebne dodatne informacije, molimo Vas da nas pozovete i uspostavimo kontakt.

Prijava na novosti

Kako nas pronaći

SEDIŠTE FIRME:
Petra Drapšina 2, 25000 Sombor, Srbija


office@neutrino.co.rs

064 94 55 940
service@neutrino.co.rs

Servis na terenuPošaljite nam poruku