Alarmni sistem Jablotron

JA-82 Oasis

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Alarmni sistem OASIS je profesionalni sistem savremenog dizajna namenjen obezbeđivanju porodičnih kuća, te manjih i srednjih poslovnih objekata. Omogućava jednostavan pregled dešavanja preko mobilnog telefona ili preko interneta.

Osobina Oasis alarmnog sistema su da je montaža veoma diskretna i ne narušava enterijer zbog mogućnosti bežične ugradnje elemenata. Događaji sa obezbeđene lokacije se mogu slati kontrolnom centru u slučaju provale, požara ili nekog drugog događaja, kao i lično do korisnika, što znači da je imovina sigurna.

JA-89P dvozonski spoljni senzorSam sistem omogućava priključenje do pedeset bežičnih uređaja (detektori, sirena ili neki drugi kontrolni uređaji). Komunikacija se može ostvariti preko GSM/GPRS, LAN ili telefona. Detektori pokreta koji imaju ugrađenu kameru mogu poslati sliku provalnika na zaštićeni server kojem se može pristupiti preko mobilnog telefona ili interneta. Također, sistem poseduje i opciju slanja SMS poruke na mobilni telefon koja može da sadrži razne informacije kao koja je vrsta alarma i šta ga je izazvalo.

Pored alarma sistem Oasis poseduje i opciju daljinske komande preko interneta ili mobilnog telefona, kao što je upravljanje sa: svetlom u objektu, uključivanjem centralnog grejanja, pumpe za fontanu itd.

 

 Alarmni sistem Oasis se sastoji od velikog broja elemenata, a mogu se podeliti na:

  • Žičane komponente
  • Bežične komponente (Komunikacija na 868 MHz)
  • Komponente za automatizaciju

Vrhunska oprema sa mnogim mogućnostima koja ispunjava visoke standarde Evropske unije. Za dodatne informacije možete se javiti na naše telefone ili email.

 


Ako imate bilo kakvih pitanja, ili su Vam potrebne dodatne informacije, molimo Vas da nas pozovete i uspostavimo kontakt.

Prijava na novosti

Kako nas pronaći

SEDIŠTE FIRME:
Petra Drapšina 2, 25000 Sombor, Srbija


office@neutrino.co.rs

064 94 55 940
service@neutrino.co.rs

Servis na terenuPošaljite nam poruku